Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

SWIBfest

24 november @ 1:30 pm - 7:00 pm

Op donderdag 24 november organiseert het netwerk Stedelijk Water In Beweging (SWIB) haar eerste netwerkdag: SWIBfest! Dit is de kick-off van ons jaarlijkse evenement. Een netwerkdag, maar dan nét een beetje anders. Dit is dé plek om leeftijdsgenoten in de stedelijk watersector te ontmoeten.

Op 24 november hopen wij met jou en onze leden vanuit het hele land bij elkaar te komen bij ‘The Green Village’ in Delft. Er is genoeg te beleven: interessante workshops, sparren met jonge ondernemers of een rondleiding langs de innovaties op het terrein van The Green Village. Dit allemaal in een relaxte festivalsetting met een hoop leuke mensen. Uiteraard sluiten we de middag af met wat te eten, een borrel en goede muziek. Dat wil je niet missen.

Dus ben jij tussen de 20 en 35 jaar, werkzaam in de stedelijk watersector en enthousiast? Dan nodigen we jou uit! Inschrijven kan met het onderstaande formulier. Deelname is, uiteraard, gratis.

Voorlopig programma:

13:30 – 14:00 Inloop met een hapje en een drankje
14:00 – 14:35 Welkom en opening door SWIB en de Green Village
14:35 – 14:45 Pauze
14:45 – 15:45 Ronde 1 parallelsessies
15:50 – 16:50 Ronde 2 parallelsessies
16:50 – 17:10 Afsluiting programma
17:10 – 19:00 Eten en borrel

Invulling parallelsessies

Na de plenaire opening zijn er twee rondes met parallelsessies. In beide rondes worden vier sessies verzorgd:

 1. Passie workshop:
  In de Passie-workshop ga je aan de slag met waar jouw Passie ligt en hoe je daar concrete stappen in kan zetten. Met als motto: ‘Van Passie naar Actie!’  Die Passie  hoeft niet iets hoogdravends te zijn. Het kan ook gaan over een praktisch doel dat je wil bereiken, maar waar het steeds maar niet van komt. En we kunnen helder maken hoe ieder z’n persoonlijke passie kan verbinden met het werk – om het leuker en effectiever te maken
 2. Rondleiding Green Village:
  The Green Village biedt de kans aan studenten, start-ups, ondernemers en overheden om op hun terrein te werken aan innovatieopgaven m.b.t. duurzaam bouwen, toekomstige energiesystemen en de klimaatadaptieve stad. Deze rondleiding neemt je mee langs enkele innovaties en de rol van The Green Village als katalysator van innovatie voor een duurzame toekomst.
 3. Aan tafel met jonge ondernemers:
  Binnenkort meer informatie.
 4. Wordt nog bekendgemaakt

Bij binnenkomst kun je voor beide rondes een sessie kiezen. Het aantal plaatsen per sessie is beperkt, dus wees op tijd zodat je jouw voorkeurssessie kunt kiezen.

Locatie

The Green Village
Van den Broekweg 4
2628 CR Delft

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
The Green Village is gemakkelijk met OV te bereiken. Neem de trein naar Station Delft en vanaf daar één van de onderstaande bussen naar de halte Berlageweg:

 • Bus 40 (richting Rotterdam Centraal)
 • Bus 69 (richting Technopolis)
 • Bus 174 (richting Rotterdam Noord)

Met de fiets of lopend
The Green Village is vanaf de Mekelweg bereikbaar over de glazenbrug tegenover ‘X’.

Met de auto
Neem afslag 10 (TU Delft) vanaf de A13 en volg de parkeerbordjes ‘Sports’. De nieuwe parkeergarage bij ‘Sports’ biedt voldoende gratis parkeerplekken direct naast The Green Village. Bij de slagboom staat een steward voor de parkeerregulering. Geef bij aankomst aan een bezoek te brengen aan The Green Village om door te mogen rijden.

 

Meld je hier gelijk aan!

Gegevens

Datum:
24 november
Tijd:
1:30 pm - 7:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

SWIB

Locatie

The Green Village
Van den Broekweg 4
Delft, 2628CR
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie